Daisypath Anniversary tickers

2012. május 1., kedd

Majális és lakásavató

Remek jó 4 napunk volt!
Szombaton lakásavató bulit tartottunk 14 felnőtt és 6 gyerek részvételével. Nagyon jól sikerült! Köszönjük mindenkinek, hogy eljött!
Hétfőn - lévén a cégnél ez munkaszüneti nap - bepótoltuk egy csomó elmaradásunkat a lakásban. Először vásároltunk, majd szereltünk.
Így lett Nóri szobájában és a mi szobánkban új roló, szúnyogháló a konyha ablakon és a terasz ajtón, Lilla kapott szőnyeget és függönyt is. Kártevőirtást tartottam a kertben egy kis átültetéssel egybekötve. Közben napoztunk is és este a teraszon söröztünk az új napelemes kerti lámpánk fényében.
Vasárnap késő délután hivatalos fotókat csináltunk bécsi barátainkról, mert kisbabát várnak és még a befutó előtt meg szerettük volna örökíteni őket. Tegnap este meg Nórinak adtunk lehetőséget, hogy a sörünket felszolgálja, ugyanis meglátogattuk a munkahelyén. :-)
Ma meg kint jártunk a júliusi hőségben a Prater-ben vagy félmillió ember társaságában. Nagyon sokan voltak mindenfelé, az egész Prater tele volt lufikkal és a füvön piknikező családokkal. Megállípítottuk, hogy az árvácska alapjában véve egy alacsony növény. Ez azért fontos tudni, mert a teraszunkon kb. 20 cm magasságban tartanak éppen. És még növésben vannak... Rábukkantunk az esti tüzijáték kellékeire is, de jönni kellett haza, mert Laci vonata 6 órakor indult vissza.





Nincsenek megjegyzések: