Daisypath Anniversary tickers

2011. október 17., hétfő

Lilla 18.

Lilla tegnap 18 éves lett.
Szombaton közös családi ebéddel ünnepeltük őt az Új Tündérkert étteremben. Utána anyukáméknál vágtuk fel a szülinapi tortát, melyet egy barátnőm készített kifejezetten Lilla számára. Kacsákkal díszítve. Nóri pedig meglepetés bulit szervezett Lillának nálunk. Valóban jó kis meglepetés lett. Lillát egész héten igyekeztünk mindeféle információval összezavarni. Pl. azt is beadtuk neki, hogy nem nyúlhat a hűtőnkbe, mert ott a tortája és nincs letakarva. (A torta persze anyuéknál volt...). De
valamit visszatett a hűtőbe csukott szemmel, majd sikoltozni kezdett, hogy óóóóó, jaj, valószínűleg hozzáért a tortához. Mi meg pukkadoztunk a nevetéstől, hogy milyen messzire elér Lilla keze. Semmit nem értett...
Kapott sok szép és hasznos ajándékot, meg albumot, melybe az elmúlt 18 év képeiből válogattunk. Ez már amolyan hagyomány lett nálunk. :-)
A bulija is fergetegesre sikeredett, olyannyira, hogy lavórral a fején aludt el a fotelben hajnali fél 3-kor. :-)
Mi is ünnepeltünk Lacival és a szüleivel, hát hogy is mondjam, reggel 6 órakor arra ébredtem, hogy hoppá, én még nem vagyok józan. :-)
Szóval szuper hétvégénk volt és még az időjárás is napsütéssel kedveskedett.

További képek itt.

10 megjegyzés:

Nils Holgersonné írta...

Éljen, éljen, gratulálunk!

Azért nem semmi a csajok szeme :)))

a kedvenc képem egyébként az, amikor fújja el a gyertyákat. Szájfény, visszafogott ékszer, dekoltázs: mindent elmond a 18. szülinapról :)

Névtelen írta...

Szia és gratulálok!!
Én is édesanyámmal 12 évig éltünk Németországban.
Szeretném a segítségedet kérni.A párommal ki szeretnénk menni Ausztriába csak az a probléma hogy ő nem tus németül és egy olyan építkezési vállokozót keresek akinek szüksége van darukezelőre és nem akadály a magyar nyelv.
HA tudnál ebbe nekem segíteni azt nagyon megköszönném neked.
Itt az email címeme: solyom0222@gamil.com
Köszönöm szépen Ági

Nikol írta...

Kedves Ági!
Köszönjük a köszöntést.
Nekünk az égvilágon semmilyen kapcsolatunk nincs építőipar területén, azonban rengeteg munkaközvetítőt találhatsz a neten, akik biztosan tudnak segíteni az elhelyezkedésben. Forduljatok hozzájuk bizalommal.

Hajnalka Nagy írta...

De jót derültem! Sok boldogat neki! A csajok szemei eszméletlenek, igen vmi romantikus mai divatos horror, vámpír filmbe simán becastingolnám őket :)
torta+kacsák irtó cukira sikeredett!
A wc-papír állati! Honnan van??
nah megyek többi képet nézni!!

Az érdeklődőnek meg üzenem:

www.ams.at, www.jobs.at,stb. de biztos vok benne, h. google mkinek a barátja s magyar oldalakat is találni fog, akik közvetítenek ki munkára, sok sikert!
((sajnos sztem senkihez nincs értelme ilyen formában fordulni, se ismerősként, se ismeretlenül!! bocsi, de egy idő után mkinek irtó idegesítő, csak halkan jegyzem ezt meg... Ha viszont vkinek van vmilyen állásajánlata, hallott vmit, h vhol keresnek ezt vagy azt, akkor azt facebook-ra pl. ki szokta posztolni... pl. ausztriában élő magyarok egy(be)süljetek facebook csoportnál is láttam ilyet, stb...
Tehát mkit arra buzdítok járjon, nézzen, füleljen nyitott szemekkel, fülekkel, mert nagyrészt csak így megy!

Hajnalka Nagy írta...

((a másik dupla zárójel következik bocs, Ági: egy nagyon friss példa egy gimis oszt.társnőm a férjével most költözött ki 1 hónapja Ausztriába, munkájuk még nincs, csaj on-line csinálja a magyarországi melóját, fickó meg keményen tanul németül, szegény nem mer még megszólalni, de biztatják ezerrel és ott AKARNAK élni, mert beleszerettek abba tájba és ezért mindent megtesznek, félre tett pénzükből meg csaj fizujából élnek kint míg pasi meg nem szólal németül valahogy és munkát nem vállal, ergo nagyon bátrak is vannak, akik mernek az álomra feltenni mindent! én nagyon drukkolok nekik és mindenkinek, hajrá-hajrá!!!! akarni és tenni kell mindenért ez legyen a mantra))

Nikol írta...

Hajni: a WC-papír forrása: http://www.amazon.de/s?ie=UTF8&search-type=ss&index=kitchen-de&field-keywords=Paper%20%2B%20Design

anyahajó írta...

Gratula mindkettőtöknek! (A 18.-on az anya is kicsit ünnepelt, ugye?) :)

Csudajó képek ismét! Erről jut eszembe, hogy június óta készülök nektek a fényképek miatt írni. ÁÁÁ! Elnézést, kicsit szétszórt vagyok.

Hajnalka Nagy írta...

kösziiiiii! anyám, mik vannak? amazon-on sok mindent vettem már, de ezt még nem láttam haha...
különleges alkalmakra ilyen wc-papír se semmi meglepi lehet :D:D kis ünnepelt a nagy napon kisétál reggel wc-re s hááát...kész vok tőle még mindig egy amolyan MUST HAVE dolog jeles napokra :D

Notburga írta...

Szuper, hogy ilyen jól sikerült. Látod, megérte, hogy ennyit dolgoztál és idegeskedtél vele! Majd azért várok egy kis részletesebb beszámolót...

Unknown írta...

Ó, ez mindenki ünnepe! Leginkább a kettőtökért, hiszen ti voltatok ott, 18 éve! Sok boldogságot hát mindkettőtöknek! :)))