Daisypath Anniversary tickers

2011. szeptember 22., csütörtök

A blogíró személyisége

Lassan 2 éve lesz, hogy a blog elindult. Szorgalmasan címkézem a bejegyzéseimet és most vetettem egy pillantást a címkék statisztikájára. Abszolút hiteles képet fest a rólam. :-)
Ha brit tudós lennék, akkor az alábbiakat tudnám megállapítani a blogger személyiségéről (a zárójelben a címke és előfordulásának száma található):
Kissé extrovertált (személyes - 178) kétgyerekes középkorú nőről van szó. (A szerk. megj. Mondjuk már az is nagyfokú extrovertáltságra utal, hogy egyáltalán blogot írok...) Gyakran kirándul (kirándulás - 11), nyitott mindenféle kulturális élményre (programajánló - 42), miközben alaposan megfigyel, fényképez, dokumentál (életkép - 41). Szívesen vásárol (vásárlás - 30) a kávéfőzőtől az autóig mindent és elvárja, de meg is becsüli a magas színvonalú szolgáltatásokat (szolgáltatások - 32). Időnként azonban fájlalja a szolgáltatások magas árát.
Gyengéje az időjárás (időjárás - 24), főleg a normálistól eltérő időjárási jelenségek, melyeken gyakran bosszankodik. Szeret utazni (utazás - 13), szívesen számol be üzleti vagy magánútjairól. Utazás közben sokat koncentrál arra, hogy mindent megjegyezzen, lefotózzon, bár élményeinek csak egy kis részét adja közre. Behatóan ismeri az osztrák középiskolai oktatási rendszert, a tanulási és beilleszkedési nehézségeket (iskola - 17). Még kis jóindulattal sem nevezhető konyhatündérnek , ilyen irányú tapasztalatairól (recept - 5, sütemény - 3) vajmi keveset tudhatunk meg blogjáról. Alapjában véve egészséges a család, bár néha felüti a fejét egy-egy kisebb kellemetlenség (betegség - 8), és az osztrák betegállás terén (orvos - 7) is szereztek már mindannyian tapasztalatokat.

Na, hát kérem alássan, a brit tudósoknak igaza lenne, ez vagyok én. :-)

5 megjegyzés:

Nils Holgersonné írta...

irigyellek a rendezett címkékért, nálunk egy nagy káosz van, összevissza tagekkel, a legtöbb bejegyzésnél nincs is címke... ööö, ilyenek vagyunk ?!?? :)

Hajnalka Nagy írta...

szia,

volt egy bejegyzésed (anya, te nem félsz)azt mutatja nekem friss bejegyzésnek, azt törölted?! vagy miért nem jelenik meg? furi, mert blogger ezt írja ki friss bejegyzésként...

Nikol írta...

Kedves Hajni, te nagyon figyelsz! :-)
A bejegyzes sajnos sulyos forditasi hibat tartalmazott es veletlenul korabban ment ki, mint kellett volna. Igy levettem azonnal, javitottam es hamarosan ismet kint lesz a korrekt valtozata. A hetvegen nem voltam net kozelben.

Hajnalka Nagy írta...

:) már olvasom is!

CakkumPakk írta...

ez nagyon jó :):):)