Daisypath Anniversary tickers

2012. január 21., szombat

Kiadó lakás Bécsben - Elkelt!

Március 1-től kiadó egy 63 nm-es, 2,5 szobás, egyedi fűtésű - jelenleg általunk bérelt - lakás a X. kerületben (Favoriten) a Leibnizgasse - Inzersdorfer strasse sarkán.

Szobák: előszoba, konyha, 2,5 szoba, fürdőszoba, WC.
A lakás második emeleti (lift van) kelet-nyugati tájolású (két nagyszoba nyugati, kisszoba keleti fekvésű).

Minden szobája laminált parkettás (megkímélt, szép állapotú). A konyhában beépített konyhabútor található. A lakás teljesen körbejárható, de minden szoba különbejáratú.
Ha szükséges, a bútorok egy részét (3,5 évesek) ott tudjuk hagyni, de ezek ára nincs benne a bérleti díjban, külön megállapodás tárgyát képezik.
A házban a lakók csendesek, rendesek.

Reumannplatz, Favoritenstrasse bevásárló része 5 perc alatt elérhető és igazi piac található az utca végében. A Stephansplatz kb. 15 perc.
Közlekedés: 1-es metró, 6-os, 67-es villamos, 15A, 7A, 67A, 14A autóbuszok stb.



Bérleti díj: 655 EUR (tartalmazza a Betriebskosten-t, erre már csak a fűtés és áram használat jön rá, ami esetünkben (3 fő) 113 EUR 10 alkalommal/év (94 EUR/hó))
Bérleti idő: 5 év
Kaució: 3 havi bérleti díj
Provízió nincs.
A tulajdonos csak németül beszél!
Ha érdekel/érdekli, írj/írjon a dnikolett@freemail.hu címre.


5 megjegyzés:

Hajnalka Nagy írta...

facebook-nak wu-s oldalára kitetted? postolható?
új lakás megvan Nektek már?

Nikol írta...

Hajni:
- még nem tettem ki, azt hiszem, hogy nem is ismerem azt az oldalt. Csak a "sima" WU listára tettem fel.
-igen, postolható
- megvan az új lakás (99%, nem merem elkiabálni...)

Hajnalka Nagy írta...

huh, dejóóóó akkor 99%-ban örülök neki nagyon! akkor fb-os w-ra felteszem a linkedet innen, hátha...
mi 1 éve, mivel 3hónapos felmondásunk volt még meg se volt új lakás, amikor hirdetni kezdtük haha, h segítsünk a tulajnak, amiért hálás volt, de mégis szemét volt 1-2 dologban...csak 1et ragadok ki, pl.azt kértük, h kauciót kapjuk már vissza akkor kp-ban, amikor az új lakó fizet, akit mi szereztünk és amikor mi átadjuk lakást, ill.ők épp beköltöznek, és erre nem volt hajlandó, csak 2 héttel később utalta számlánkra hülye kifogásokra hivatkozva, addig meg izgultam, vajon kitalál-e vmi kifogást, h ez vagy az nem volt átadáskor megfelelő, s majd levon még pofátlanul, pedig nagyon alaposan dokumentáltunk mindent lepapirozva, fotózva, stb...végül is egy összeget, amit jogtalanul szedett anno be mittom milyen címen, bebizonyítottam, h nem kóser, beígérte új lakók előtt is, h visszaadja, aztán mégse :( nah, mindegy.. túl vagyunk rajta másik tulajjal eddigi tapasztalatot során nulla probléma és nulla bizalmatlanság..minden centre pontosan stimmel(t) eddig...kopp-kopp-kopp!!!

milyen típusú bérlakást találtatok a múltkori posztodból felsoroltak közül?

Unknown írta...

Akkor hajrá! Remélem jó is, szép is az uj hely!

Nikol írta...

Sima bérlakás, de "unbefristet".
És persze, hogy szép és jó lesz az új hely. Azt hiszem, hogy ez lesz a legszebb lakás, ahol valaha is laktunk. Már nagyon várjuk.
Majd írok róla, ha beköltöztünk. :-)