Daisypath Anniversary tickers

2012. március 11., vasárnap

Kis hírünk a nagyvilágban

Amíg a ház asszonya jól megérdemelt munkáját (és söröskorsóját) tölti az EU fővárosában (tudom, csak a székhelye), addig tolok egy vendégposzt (automatikus tárgyeset).
Szombati idill a Merkur áruház parkolójában. A bevásárlókocsik leghosszabb sorának végén egy außer betrieb jelenetet fényképeztem le, valaki egy inkompatibilis pénzérmével próbálta elkötni a járművet. Gondolom a kedves olvasó már kitalálta, igen, Magyar Köztársaság felirat kandikál ki a résből. Még jó, hogy már nincs ilyen nevű ország, így nem kellett nagyon szégyenkeznünk.

3 megjegyzés:

Hajnalka Nagy írta...

10 forintos? haha :D megjegyzem voltam olyan állat már én is, h 100ft-ost próbáltam vhol, mert gemischt tárcámban az volt kéznél...:P vhol működött máshol nem..

perger írta...

Igen, elismerem, van úgy, hogy az ember eltéveszti, de ez az érme úgy bele volt szorulva, hogy fogóval sem lehetett könnyű kiszedni. Ezt valami vicces/barom nagyon bele akarta tolni.

Persze lehet, hogy összeesküvés áldozatai vagyunk, a nemzetközi globáltőke megint bántja a magyart, titokban felszedi a forintot a földről, majd kalapáccsal jól beveri, ügyelve arra, hogy a címer kilátszódjon. Aztán röhög a mocsok, hogy mindenki a magyarokat szidja. Ilyenek ezek, fúj.

:-)

Hajnalka Nagy írta...

@perger
na ja. akár már fogót is "csatolhatnak"a láncocskához :D