Daisypath Anniversary tickers

2012. június 16., szombat

Az érett lány

Itt láthatók a bizonyítvány osztón készült képek, majd utána Lilla egy exkluzív fotózásban is részesült Laci által. :-)

3 megjegyzés:

Nils Holgersonné írta...

Tök jók lettek a képek, Lilla nagyon csinos! Ilyen kicsi volt az osztálya? Ballagás is szokott itt lenni?

Nikol írta...

NH-né: igen, nem jártak az osztályba valami sokan. Talán 18 volt az osztálylétszám. :-)

És nem, itt nincs ballagás. Sőt, évzáró sem, meg évnyitó sem. És szalagavató sem, bár ahelyett van valami bál, nem kötelező jelleggel. De oda nem igazán hivatalosak a szülők, az olyan diákbál. Az elmesélések alapján jobb, ha nem is látjuk, hogy mi folyik ott. A lányok kihagyták a sajátjukat, mert korábban voltak ilyenen és úgy döntöttek, hogy ez nekik nem hiányzik végzős korukban. :-)
Szóval az egyetlen nagy banzáj az érettségi bizonyítvány kiosztó, de Lilláéknál ez sem sikeredett valami emelkedett ünnepnek. :-)

Hajnalka Nagy írta...

Nekem bejövős ez a dolog, oké lehetnének emelkedettebb pillanatok is, de őszintén szólva nem hiányzik a hajcihő...

Most B.ovijában sportnap és "évzáró" kerti party volt. Tök arik voltak meg fotózott, videózott a sima ovis kerti partyn sok-sok szülő, nagyszülő...meghatottság volt, kis laza sportbemutató volt, most kihagytak minden éneklést (tavaly volt az is kicsit, de 1-2 gyerek kivételével mind unta, be se kapcsolódott v.csak tátikázott :D)

még tart 2 hétig ovi, közbe-közbe pizza napot meg fagyizós napot tartanak, csoporton belül megünneplik kaja-piával és elbúcsúztatják a nagyokat, akik iskolások lesznek s óvónőtől kapnak sk meglepit a "végzősök", mindig vmi nagy négyzet alakút, asszem ovis évek lehetnek képekben egy nagy tablószerűn... nemtom majd kiderül..:)

elnézem, olvasom 1-2 ismerősnél, h mekkora feneke van kerítve 1-1 évzárónak már oviban! de olyan kötelező jellegű, aztán semmi értelmét nem látom ennek, annak inkább, h minden szülő a mi ovink 4 csoportjából vitt vmit, amire épp bökött a listából és bőségesen evett-ivott, beszélgetett mki az ovi udvarán, ismerkedni lehetett szülőkkel, gyerekekkel sport vetélkedő volt stációkkal s természetesen "nyert" mki egyforma kupát, laza volt, jó volt, szép volt. ennyi kell: kis kaja, pia pociba, buli, kis csevej.

Kiskoromban az oviban, alsóban én stresszként éltem meg emlékeim szerint az ilyeneket, utána is nyűg volt-nekem! lehet másnak csupa nagybetűs ünnep, de én az első óra álldogálás után már nagyon menekültem volna + légszomj a nagy hőségben az udvaron/díszteremben....jesszusom, most h így belegondolok jó sok ilyen izét kellett túlélni!