Daisypath Anniversary tickers

2012. november 24., szombat

Karácsonyi fények

A paradicsomok megüresedett helye a teraszon ma fénnyel telt meg.
Történt ugyanis, hogy elkezdtük a karácsonyi hangolódást. Mert az jó. És mert az annyira trendi manapság.
Szóval elmentünk a Bauhaus-ba karácsonyi ajtódekorációért. Mert nálunk még mindig a húsvéti "Welcome" nyuszi lógott kint, pedig már a szomszéd is kitette a saját koszorúját. Így mi sem maradhattunk le.
Meg idén adventi koszorút is szerettem volna tenni az ebédlőasztalunk közepére. A nagy keresgélés közepette rábukkantunk a karácsonyi izzósoros részlegre. Nem kellett volna...
Mert eszembe jutott, hogy még a nyáron megtárgyaltuk, hogy a teraszra lehet majd izzósort tenni Karácsonyra, mert van kinti konnektor meg hely is. Sőt, a lányok még házfalon felkapaszkodó Télapót is akartak. (Egyelőre az még nincs.)
Hosszas válogatás és gondos döntés után egy kék bogyós (a paradicsomok emlékére) és egy fehér lecsüngős izzósort vettünk. Hát, mit ne mondjak, nem volt olcsó beruházás, de megérte, mert nagyon szép lett. Életünk első külső dekorációja. Nagyon boldog voltam, amikor Laci felszerelte őket.
Éljen a karácsonyi készülődés. :-)

Ui: az adventi koszorúnk alatti poháralátétek közül vajon melyik kié?

3 megjegyzés:

Igor írta...

Szép:-)

Hó van már?

Nils Holgersonné írta...

Keep calm-Laci
Omg-Nikol
WTF-Lilla
Lol-Nóri

UGYE?:))


Nagyon szép lett a dekor, megérte! A kék szerintem nyári partikon is jól mutatna, örök darab!

Hajnalka Nagy írta...

NHnéval 1et értek :D
kinti izzókkal kacérkodom én is, viszont estefele reluxa be van "csukva" így maradok a bentieknél 1lőre! a bokros vagy (fenyő)fára aggatott izzókról álmodom rééég, de az ugye nem itt lesz s nem a panel erkélyén!...
tegnap a pincetárolónkban elméláztam hozzam-e fel amúgy a 3 kis doboznyi karácsonyi dekorokat, cuccokat, ám ma v.holnap mégis asszem felhozom, elvégre vasárnap advent no.1 lesz!