Daisypath Anniversary tickers

2014. március 15., szombat

Parizs, a szmogos

Tegnap megtudtuk, hogy Parizsban szmogriado van. Igazabol ebbol csak annyit erzekeltunk, hogy kicsit parasabb az ido. Szomg ide, szmog oda, nekem sikerult kicsit leegnem a Luxembourg kertben, mig ket orat pihentem ott tegnap delelott. Illetve meg annyit erzekelunk, hogy mar ket napja ingyenes a tomegkozlekedes. Es meg holnap is az lesz. :-)
Ma nagy csalodas ert bennunket. Kimentunk a Bois de Boulogne-ba piknik celokkal. Bevasaroltunk mindenfele finomsagot es a La Defense fele tett kisebb kitero utan megerkeztunk a boulogne-i erdobe. Hmmmmm, hat az erdo stimmt, de csak a szeleig mereszkedtunk el. Nem tetszett. Apolatlan, suru es nem valami bizalomgerjeszto. Nem ertettuk, hogy miert mondta az utikonyv, hogy jobb, mint a londoni parkok vagy a Central Park New York-ban. Nagy kinunkban es ehsegunkben a pikniket a helyi allatkert bejaratanal allo padon ejtettuk meg. 
Fajdalomdijkent viszont hajokaztunk a Szajnan. Na, az nagyon jo volt.
Es jartunk C&A-ban is, mert ugy gondoltuk, hogy ez illik legjobban a penztarcankhoz es itt nem erezzuk magunkat kinosan es meg vasarolni is van eselyunk. 
Megallapitottam, hogy a valasztek nem ugyanaz, mint otthon. Elegansabb. Franciasabb. Meg ebben a boltban is atjon a francia divat. Elkepeszto.

Es ma kiderult, hogy mi mindenre jo egy noi taska tartalma. Vettunk egy salat, amit azonnal hasznalatba is kellett venni, mert alabecsultuk a mai idojarast. A hasznalatba vetelhez azonban ki kellett belole operalni a cedulat. Ollo nem volt nalam, de koromcsipesz az igen. Jo hasznat vettem. A cetli 2 percen belul lekerult a kendorol.
Kesobb meg a koromreszelovel bontottuk fel Laci szendvicset. :-)
Jo egy no az utazasnal. :-)

Nincsenek megjegyzések: