Daisypath Anniversary tickers

2011. június 30., csütörtök

Bedőltünk

No, nem úgy, mint a bankok. Hanem elkapott minket a gyűjtőszenvedély.
Van ez a 80 nap alatt az óceán körül akció a Merkurban. Minden vásárlásnál 20 EUR-ként kap az ember egy csomag kártyát, számszerint 5 db kártyával. Összesen 108 db különböző kártya van. Nekünk ebből már 53 db megvan. Tegnap a vásárlásnál véletlenül nem kaptuk meg a kártyacsomagjainkat, de Lilla résen volt és visszament reklamálni. A pénztáros néni nagyon megvetően mérte végig, de aztán megkaptuk a minket megillető csomagokat.
Egyébként a kártyák szépek és még a nyelvtanulásban is hasznosak. Az ember szókincse remekül gyarapodik olyan fontos szavakkal, mint pl. Schildkröte, Seeanemone, Walhai, Weddelrobbe, Walross, Landkartengelschnecke, Clownfisch stb.

Ui: bárki felesleges kártyáit átvesszük szívesen. :-)

5 megjegyzés:

AnTalk írta...

Ilyen matricás albumos gyűjtőakciót indított a Billa és a Spar is. Mi a Billába jártunk. Emilinek össze is jött két könyvre való. Volt hogy nem kaptam, mert épp kifogyott a pénztárosnő a matricákból. Ráírta a számlára és a következő alkalommal odaadták, sőt még extrát is kaptunk.

Nils Holgersonné írta...

tegnap egy buliban voltunk,ès sűrű szempillarebegtetés közben kiénekeltem pár kártyát a házigazdáktól. Remélem,sikerült olyanokat,amik hiànyoznak nálatok.

Nikol írta...

NHné: Óóóóó, hogy te milyen kedves, rendes és figyelmes vagy!
Nagyon szépen köszi!

pozsgaine.krisz@freemail.hu írta...

nekünk is van Billás gyűjtőalbumunk,ha van cserematricátok szívesen cserélek.

Nikol írta...

Sajnos nekünk Billa-s matricáink nincsenek.