Daisypath Anniversary tickers

2011. november 16., szerda

A csend oka

Tudom, mostanában mélységes csendbe burkoltam a blogot. :-)
A hallgatás oka, pedig a munka.
Előbb 2 napos tréning, majd céges üdülés, akarom mondani kiküldetés Prágában. Ez olyannyira jóra, ámde igen rövidre sikeredett, hogy sürgősen szállást kellett foglalnom egy prágai szállodába a közelgő december i 4 napos ünnep ürügyén. Illetve ok még az utazásra az is, hogy akkor lesz pont Laci születésnapja, meg közös karácsonyi ajándéknak sem utolsó.
Szóval utazunk Prágába. :-)
De addig még betemet a munka és talán a havazás is.
Mert errefelé nagyon olyan havazásra emlékzetető idő van. A hőmérséklet már meg is van hozzá. Napok óta nem megy a hőmérő higanyszála +5 fok felé és most sincs több +1-2 foknál.
Mi is van még?
Az osztrák kormány is megszorításokat tervez, többek között adósságfék beépítésén töri a fejét. 2020-ra a jelenlegi 75%-ról 60%-ra szeretnék csökkenteni az adósságukat. Terveznek még nyugdíj korhatár emelést is, a vasúti dolgozók körében mindenképpen emelni fogják a korengedményes nyugdíj korhatárát.
Mindeközben rettegnek a jelenlegi AAA-s besorolásuk lerontásától is.

Jövő hétfőn meg fogadóóra lesz Lilla iskolájában, beírt jónéhány tanárához, hogy beszélgessünk egy kicsit az érettségiről. Jövő hét szerdán meg nyílt nap lesz az informatika szakon, már nagyon várjuk. Lilla magát a nyílt napot, én meg az ő beszámolóját.

Ezek a hírek Bécsből, képek Prágából. :-)

2 megjegyzés:

Hajnalka Nagy írta...

hiányoltalak, köszi a beszámolót, jó volt!
prágai karácsonyért ér irigykedni? :) nincs teljes leállás a cégeteknél csak 4 napra?
anyukád kint él avagy átruccant csak úgy?
én pl.már várom a havat! :)

Robi írta...

Jajj ne már! Már ott is megszorítások? Bár Ők csinálják jól, hiszen időben gondolkodnak ilyen dolgokon...Nálunk itthon meg utólag kapadoznak.

Valóban nagyon hideg van, nekem nehéz hozzászokni. A száztornyú Prágához pedig előre is jó szórakozást kívánok! ;)