Daisypath Anniversary tickers

2010. október 7., csütörtök

"Nöm" ajándék

A "Nöm" egy osztrák tejipari vállalat. Laci hosszas tesztelés után az ő gyümölcsjoghurtjainál állapodott meg. De jelenleg van a hűtőnkben Nömös natúr joghurt, tejföl, túró, vaj. Igazán márkahűek vagyunk. :-)

A nyáron pontgyűjtő akciójuk volt. Bavallom, hogy elcsábultunk. Nem igazán vagyunk gyűjtögető család, vagyis nem. Kizárólag akkor gyűjtünk bármit is, ha azért kézzelfogható szolgáltatást lehet kapni extra fizettség nélkül. És ez most így is volt. A gyümölcsjoghurtokról kellett a matricákat begyűjteni és a neten regisztrálni őket. Különböző dolgokat lehetett érte kapni a mennyiségtől függően. Gyűjtöttünk kiskanálra és reggelizőszettre. Az akció lejárta után pár nappal kaptunk egy sajnálkozó levelet, melyben tájékoztattak bennünket, hogy az akció remek jól sikerült, sőt túl jól, mert kifogytak az ajándékokból. De ígérik, hogy hamarosan küldik az ajándékainkat, csak legyünk türelemmel. Nőztünk nagyot, hogy mily udvariasak errefelé.

Majd szeptember elején megérkeztek a kiskanalak. Pár nappal később újabb levél jött, hogy megkezdték az ajándékok kiküldését, nem kell izgulni. Teltek a hetek, lassan el is feledkeztünk a függőben lévő müzlistálunkról. Sőt, belevetettük magunkat a Paula-s (Dr. Oetker) bögrék gyűjtésébe. Épp azokat várjuk. Hétfőn jött is az értesítés, hogy mehetünk a postára. Hmmmm.... ez az Oetker nagyon gyors! Majd nézzük, a Nöm-től jött, Jéééé, nahát! Már el is felejtettük őket teljesen.

Nos, íme a teljes készletünk. A pohár nagy kedvencem, a kanalakat mindannyian szeretjük, a tál meg - már előre látom - Laci nagy kedvence lesz. :-)

2 megjegyzés:

Csilla írta...

Nagyon helyesek! Gyümölcs van rajtuk? Majd a Paula-sat is megmutatod?

Nikol írta...

Csilla: Igen, eperszemek és levelek vannak rajtuk.
Persze, lesz majd Paula-s fotó is. :-)

Zárójelben jegyzem meg, hogy nagyon érik egy jó kis zsebfényképezőgép karácsonyra, mert ezek nem igazán jó fotók...