Daisypath Anniversary tickers

2010. június 8., kedd

Lillának nyári munka Magyarországon

Tudom, hogy ezekben az ínséges gazdasági időkben nem könnyű, de hátha akad valakinek ismerősének ismerőse, aki tudna Lillának nyári munkát adni Budapesten.

Regisztrált már ezer meg egy helyen (diákszövetkezet), de eddig még sehol semmi. Már nagyon el van csüggedve.
Július 6-tól ráérne 2 hónapig.
Könnyű fizikai munka is érdekelné vagy akár valami lóti-futi feladat, esetleg borítékolás.
Októberben lesz 17, németül, angolul beszél és olaszul is tud egy kicsit.

Előre is köszön bármiféle segítséget!

Ui: Lilla a múlt héten kapott levelet a Rébusz-tól, hogy lehet menni regisztrálni gyorséttermes munkára. Ma otthon is maradt, hogy le ne maradjon semmiről. Hát lemaradt... Már több, mint 1000-en jelentkeztek, így az ő jelentkezését már el sem fogadták. A Fürge diák-nál és a Melódiáknál sem kapott érdemi segítséget. Ott azt mondták, hogy majd nézze meg a honlapot egy héttel a munkába állása előtt, hátha talál majd akkor valamit. Na, jól kivan szegény a vízből. :-(

4 megjegyzés:

AnTalk írta...

OFF: Úgy emlékszem mintha a napokban lett volna a szülinapod. Ha igen, akkor megkésve kívánok továbbra is sok boldogságot, jó egészséget!

Más téma: Nem tudom korábban írtál e róla, mert nem olvastam végig minden bejegyzést, de érdekelne, hogy milyennek találják a lányaid az osztrák iskolák színvonalát a magyarhoz képest.
Az én nagylányom még csak elsős, de látok különbségeket az otthoni és itthoni rendszer közt. Egy ismerősünk nagyon szidja az osztrák iskolákat, de az ő otthoni tapasztalatai évtizedesek, a gyereke pedig itt kezdett suliba járni, vagyis nincs naprakész összehasonlítási alap.

Nikol írta...

AnTalk: köszi a jókívánságokat!

És külön köszi a témát az esti sétához is. Látok különbségeket az iskolarendszerekben, de majd kifaggatom este Lillát részletesen és megírom külön posztba.
De mi csak a gimnáziumi oktatásról tudunk beszámolni.

Nilüfer írta...

Nikol, Lilla tud Samura vigyázni?

Nikol írta...

Nilüfer: igen, természetesen. Ha netán mégis bejön valami munka neki, akkor azokat a napokat evidenciában tartja, ne aggódjatok.