Daisypath Anniversary tickers

2010. szeptember 16., csütörtök

Medvéink

10 évvel ezelőtt, a születésnapom Londonban ért. A Hamley's nevű csodaboltban megleptem magam egy kicsi barna medvével. A hivatalos iratai szerint Schlepp névre hallgat és mi nem is cseréltük le a nevét, mert igazán illik a feladatköréhez. Ő az utazó nagykövetünk. Ha utazom, mindenhová velem tart. Egyszer Londonban felejtettük a vendéglátó családnál. A legközelebbi csoporttal érkezett haza 2 hét múlva. Ráadásul kedvencünk már túl van az első üzemi balesetén is. Egyszer túl közel üldögélt az olvasólámpa izzójához és arra mentem be a szobába, hogy medvénk füle füstöl. Szerencsére nem történt nagyobb baja, mint hogy összeolvadt a szőr a füle hátulján.
Amikor a kis Schleppet vettem, akkor láttam, hogy van nagyobb verziója is, de az akkor nagyon drága vétel lett volna. Így évről-évre csak vágyakozva nézegettem a Gund medvék honlapját. A beszerzésre azonban nem került sor, mert a postaköltség majdnem ugyanannyiba került Magyarországra, mint a medve maga. Idén, a névnapom előtt megint megnéztem, hogy milyen lehetőségeink vannak a beszerzésre, lévén, hogy már nem csak magyarországi lakcímünk van. Végül az amazonon találtam egy helyet, ahonnan 0 Euro postaköltséggel lehetett beszerezni az "állatot". Így a névnapom előtti estén átvehettem az új szerzeményt. Lett egy nagy, mókás medvénk, pont 10 év különbséggel. Laci rögtön megalapította a medve zenekart. Nagy Schlepp a zenekar vezetője, Kis Schlepp meg a manager. Ennek örömére utazó nagykövetünk és zenekar managerünk el is utazott velem Neusiedl-be feltérképezni a zenei lehetőségeket, mialatt én a tréninget tartottam.
Laci meg talált két blogot is, amelyet más Schlepp medvék írnak. Na, a mieink nem fognak blogot írni az tuti. :-)
http://travelschlepp.blogspot.com/
http://www.travelschlepp.com/Schlepp/oregonhomecoming.htm

2 megjegyzés:

Csilla írta...

Na, látom ti sem igyekeztek felnőni! Helyes! Csak igy tovább! Egyszer már tényleg irok én is a szőrmókokról (nem az élőről:)). Van elég.

Édesek a macik, és milyen jó nekik, hogy már ketten vannak.

Én is tudok egy macis oldalt, itt van mindenféle maci:

http://macicsalad.freeblog.hu/

Nikol írta...

Felnőni? Az meg mit jelent? :-)