Daisypath Anniversary tickers

2010. június 25., péntek

Kocsmázás

Mivel nincs TV-nk és ma meccset szerettünk volna nézni, kénytelenek voltunk valami vendéglátóipari egységet keresni TV-vel. A sarki szerb kocsma a szerb vereség óta nem ad meccset, így egy utcasarkot le kellett sétálni a következő kocsmáig. Nagyon kicsi hely, a pult tele volt, de TV-t alig nézett valaki, így gyorsan letelepdtünk a TV közelében. És rendeltünk.
- Egy almafröccsöt (Apfelsaft gespritzt) szeretnék. - mondtam én.
- Sajnos almafröccsünk nincs, de van narancs, Cola.
- Jó, akkor egy narancsot.
- Én meg .... én meg... - hezitál Nóri.
- Egy sört? - segítek én.
- Nem, egy Cola jó lesz.
Hát így esett, hogy "szárazon" megúsztuk a kocsmázást. :-)

2 megjegyzés:

Notburga írta...

Szerencsés emberek, TV nélkül... Egy hónapja bedöglött a 16 éves szerkentyünk és nem vettünk 3 hétig, csuda jó volt!!! Esténként zenét hallgattunk, kártyáztunk, sakkoztunk és persze többet beszélgettünk. Eszembe jutott, mikor M.o.-n hétfönként nem volt Tv adás, szuper volt. Hogy az ember mennyire a rabja tud lenni, rémes...

Nikol írta...

És milyen érdekes az is, hogy mennyire meg lehet lenni nélküle. Filmnek ott vannak a DVD-k. Azt mindenki maga választja ki, nem azt nézzük, amit valaki más kényszerít ránk. Információforrásnak ott a rádió, az ingyenes újságok, az internet. Szórakozásnak meg ott vannak a keresztrejtvények, logikai játékok és legfőképpen mi magunk :-)