Daisypath Anniversary tickers

2010. március 3., szerda

Egészséges életmód

Lilla az egészséges életmód útjára lépett, tegnap este beiratkozott egy fitness centrumba.
Mégpedig a Columbus Fitness-be.
Most egy éves "szerződése" van, ami azt jelenti, hogy minden hónapban vonják automatikusan a havi díjat a számlámról (már megint egy profi rendszer, egy fillért nem kértek tőlünk a helyszínen...), akár megy, akár nem. Kaptunk plusz egy hónapot is ingyen, mert a terem alatt található Merkur-ban 50 pontért lehet kapni Gutschein-t, amivel a tagsági díj 35 Euro-ra csökkent és jár egy plusz hónap ingyen. Nekem nagyon kedvező ajánlatnak tűnik. Mivel tanuló, ezért nyáron két hónapra felfüggesztheti a tagságát. Ez azt jelenti, hogy ha bejelenti előre, hogy dolgozni fog, majd visz hivatalos papírt arról, hogy ténylegesen dolgozott, akkor abban a két hónapban nem vonnak tőlünk pénzt.
A havi díjért pedig rengeteg szolgáltatás jár. Személyre szabott edzési terv, havi felülvizsgálattal, személyi trénerrel, bármelyik kondigép korlátlan használata, bármelyik csoportos foglalkozáson részvétel (Pilates edzés, kick box, capoera, teremkerékpározás, aerobic edzés, tai-chi, jóga stb.). Van még szauna, pezsgőfürdő, szolárium, jó időben napozóterasz. Annyiszor és akkor megy az edzőterembe, ahogyan ő akarja vagy ideje engedi.
Tegnap ott is maradt a beiratkozás után és nagyon élvezte. A futógépet egyelőre nem merte használni, nehogy úgy járjon, mint Bernard medve . :-)

1 megjegyzés:

Emőke írta...

Ez nagyon jól hangzik! Itt nálunk is ilyen jellegű a dolog. Nekem csak úszósbérletem van, de azzal használhatom a szaunát, gőzkabint meg mindent.
Ügyesek vagytok csajszik, csak így tovább!:)