- apfelmuss
- ajvár
- szójaszósz (na, jó ez egyszer már megjelent nálunk...), de itt kétféle is van a hűtőben
- tökmagolaj
- török fetasajt
- lapos kenyér (török)
- szálas torma (csak tormakrém formájában fogyasztottuk otthon)
- wasabi szósz
- remek jó olasz bor
- francia sózott vaj
- szűretlen almalé
- tormás Brunch
- tilapia filé
- vadlazacos halrúd (panírozott)
- tzatziki
- üvegtészta
- ananász (egész, nem konzerv)
- frankfurti vagy debreceni (a köztársaságban nem igazán ettünk virslit)
- wasabis mogyoró és még egy csomó más, ami nem jut az eszembe.
De ha nem itthon eszünk, akkor szerepel az általunk látogatott helyek között kínai tésztás, török gyorsétterem, kebap-os, osztrák kiskocsma, amerikai kávézó, északi halas gyorsétterem, olasz fagyizó. A Merkurban viszont van magyar gomba, tarhonya, sütőzacskó, szalámi, sajtos tallér, tokaji aszú, piros paprika. Meg vagyunk elégedve az itteni multikultúrával, nem ez fog hazavonzani bennünket. :-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése