Daisypath Anniversary tickers

2015. április 14., kedd

Utazás extra kalandok nélkül - India

Megtaláltam a "shuttle"-t és a másik kollégát H-t. Érdemes mindig 10 perccel korábban érkezni, mert a busz kicsi és későn érkezőknek már nem biztos, hogy jut ülőhely.
Viszont ez azt is jelenti, hogy 10 percig szaunázol a buszban. De ne panaszkodjak már mindig, volt helyem és indulás után sokkal jobb lett a klíma a buszban. Ráadásul nem másfél óráig tartott az út.
Míg vár az ember, körbeadnak egy nagy könyvet és abba be kell írnod magadat. Tudom, hogy nem ingyenes ez a buszjárat, így gondolom hó végén kiszámlázzák a dolgozóknak a díjat. Arra nem is merek gondolni, hogy ez valamiféle baleset esetére kellhet. Mindegy, jól láthatóan része vagyok a rendszernek, nem tudok elveszni.

Most jöhet a munka, mert ideálisak a körülmények. Ilyenkor még alig lézeng bent valaki. Később viszont lesz rendesen zaj, mert mindenki telefon konferenciázik vagy megbeszél másokkal. Kb. 80 ember ül ezen a részlegen egy légtérben.

Lillának üzenem, hogy 1:0 a home office javára az open office-al szemben. Mondjuk én egészen jól viselem a monoton alapzajt, de azért lássuk be nem egészen ideális munkakörnyezet. 

Nincsenek megjegyzések: